Bekijk de geschiedenis van een factuur

1. Open uw SumUp-profiel en selecteer in het menu aan de linkerkant "Facturen".

2. Open de factuur die u wilt controleren.

3. Scroll naar beneden en klik op "Geschiedenis".

Vanuit de geschiedenis van uw factuur kunt u alle wijzigingen in de factuurstatus bekijken. U ziet wanneer de factuur is gemaakt, verzonden en betaald en u kunt alle betalingen voor de factuur bekijken. Natuurlijk ziet u het ook als de betaling laat was.

NB:

U kunt ook de zoekbalk en filterinstellingen gebruiken om meerdere factuurstatussen te controleren en aan te passen in een keer.