Transactieoverzicht bekijken

You can quickly and easily check the status of past transactions with your sales history.

1. Klik in uw SumUp-profiel op 'Verkopen' in het linkerpaneel om uw transactieoverzicht te bekijken.

2. Klik op een specifieke transactie om de details te bekijken. Een pop-upvenster aan de rechterkant toont tevens de transactie- en uitbetalingstijdlijn, en alle verkochte artikelen.

Om een bepaalde transactie te zoeken, kunt u de filters gebruiken of de transactiecode rechtsboven in de zoekbalk invoeren.

1. In the SumUp app, tap on the "Sales" tab.

2. Blader dan door uw lijst om de relevante transactie te vinden of gebruik de zoekfunctie om hem te vinden.

1. Tik op het pijltje aan de bovenkant van het scherm van uw Solo of sleep het omlaag.

2. Tik op 'Transactieoverzicht'.

3. Selecteer de relevante transactie door erop te tikken.

1. Druk op uw SumUp 3G op de pijlen naar boven of naar beneden om naar het menu te gaan.

2. Gebruik de pijltjes om naar het "Transactieoverzicht" te gaan en klik op het groene vinkje.

3. U kunt dan uw transacties bekijken vanaf de meeste recente.

4. Selecteer een specifieke transactie door er naartoe te scrollen en op het groene vinkje te tikken.

Houd er rekening mee dat uw 3G-apparaat alleen transacties toont die verwerkt zijn met de 3G. Ga naar de app op uw SumUp-profiel voor de volledige lijst.

Een specifieke transactie vinden

U kunt een specifieke transactie vinden met de filteropties. Typ de specifieke transactie-ID of artikelbeschrijving in de zoekbalk op uw SumUp-profiel of -app, of maak gebruik van de volgende filteropties op uw profiel.

Maak werknemersaccounts aan en houd de individuele transactieoverzichten van werknemers bij door hun naam en e-mailadres in het relevante vak in te vullen.

Opmerking: Werknemersaccounts moeten worden aangeschakeld om dit filter te zien.

U kunt uw transacties filteren op betalingen in contanten of met kaart.

Filter transacties op basis van hun huidige status om te zien welke transacties met succes zijn uitgevoerd, welke zijn mislukt en of ze zijn betaald, terugbetaald of teruggevorderd.

Bekijk onze handleiding voor meer informatie over transactiestatussen.

In uw profiel ziet u alle transacties die u heeft uitgevoerd sinds u SumUp gebruikt. Gebruik het datumfilter om een periode te bepalen, zodat het gemakkelijker is om een specifieke transactie te vinden.

Selecteer een vooraf ingesteld tijdfilter, zoals vorige week of vorige maand, of maak een eigen tijdsperiode aan.

Mijn rapportages

Voor eenvoudig boekhouden kunt u verschillende rapporten bekijken en downloaden.Kom hier meer te weten over hoe u uitbetalingsrapport kunt aanvragen.