Activeren en een pincode instellen

1. Klik in het menu links in uw SumUp-profiel op het tabblad 'Bedrijfsrekening'.

2. Selecteer 'Kaart' en klik vervolgens op 'Activeren'.

3. Verifieer uw betaalpas door de laatste vier cijfers van het lange pasnummer in te voeren. Klik daarna op 'Bevestigen'.

4. Voer de 4-cijferige pincode in die u wilt gebruiken en klik op 'Bevestigen'.

Na de activering wordt uw volgende uitbetaling op de betaalpas bijgeschreven. U kunt uw uitbetalingsmethode wijzigen naar een bankoverschrijving wanneer u maar wilt.

NB:

U kunt uw pincode wijzigen wanneer u maar wilt in uw SumUp-profiel.