Geld overmaken naar mijn Bedrijfsrekening

Het is niet mogelijk om contante stortingen te doen. U kunt echter wel geld naar uzelf overmaken vanaf andere rekeningen in euro's. Hiervoor gebruikt u uw IBAN.

1. Selecteer in het menu links in uw SumUp-profiel het tabblad "Bedrijfsrekening".

2. Klik op "Bedrijfsrekening".

3. Vanaf hier kunt u de gegevens van uw Bedrijfsrekening bekijken en kopiëren.

Saldo verhogen via Uitbetalingen

1. Klik in de rechterbovenhoek van uw SumUp-profiel op het 'Profiel'-pictogram.

2. Selecteer 'Instellingen' en kies vervolgens uit:

• 'Direct naar bankrekening' om uw geld binnen 2-3 werkdagen op uw bankrekening te ontvangen;

• 'SumUp-bedrijfsrekening' voor uitbetalingen op de volgende dag naar uw bedrijfsrekening

3. Controleer het pop-upbericht en klik op 'Doorgaan' om de wijziging te bevestigen.

U kunt uw uitbetalingsinstellingen ook wijzigen onder het kopje 'Bedrijfsrekening'. Klik daarvoor op 'Rekening' en vervolgens op de knop in het kader 'Uitbetalingen'.

Door uw instellingen voor uitbetalingen aan te passen kunt u instellen wanneer en hoe u uw geld ontvangt met SumUp.

NB:

U kunt snel geld overmaken met uw Bedrijfsrekening via uw SumUp-profiel of via de app.