Foutmeldingen

Bericht voor iOS-app

“Er is iets misgegaan! Probeer het later opnieuw.”

Bericht voor Android App

“We werken hard aan een oplossing. Probeer het later opnieuw.”

Wat te doen bij een serverfout

Deze fout is vaak tijdelijk. Het kan zijn dat u gewoon een paar minuten –of misschien maar een paar seconden– moet wachten voordat u het opnieuw probeert en de app weer naar behoren kunt gebruiken.

Als dit probleem zich op de website voordoet, kunt u de pagina opnieuw laden. Klik op de "pagina opnieuw laden" knop in uw browser of druk op F5. Uw browser probeert dan opnieuw verbinding te maken met de webpagina en dit zou het probleem kunnen verhelpen.

Als het bovenstaande niet werkt, moet u mogelijk even wachten voordat u weer naar de website terugkeert. SumUp ondervindt een probleem. Wees echter gerust: we werken hard aan een oplossing! Probeer de website later opnieuw te bezoeken. We vertrouwen erop dat deze dan weer naar behoren zal werken. Onze excuses voor het ongemak.