Uw catalogus met artikelen downloaden

1. Meld u in een webbrowser aan bij uw SumUp-profiel en selecteer het tabblad 'Artikelen' in het linkerdeelvenster;

2. Selecteer 'Exporteren' in de rechterbovenhoek van het scherm om een csv-bestand te maken dat u kunt downloaden;

3. Klik op '.csv downloaden' om een sjabloon op te slaan met daarin uw gehele catalogus met artikelen.

Mijn artikelen massaal bewerken

Nadat u de sjabloon hebt geëxporteerd, kunt u de artikelen bewerken en de sjabloon weer gebruiken om uw bestaande catalogus met artikelen bij te werken.