Uw documenten uploaden

1. Open uw SumUp-profiel en klik in de banner bovenaan het scherm op "Documenten uploaden".

2. Upload uw documenten naar het relevante gedeelte. De documenten moeten kleiner zijn dan 10 MB.

We zullen uw documenten controleren en een bevestiging per e-mail sturen, wanneer deze zijn verwerkt. Dit kan enkele dagen duren.

Ik zie de banner niet

De banner voor het uploaden van documenten wordt alleen weergegeven, wanneer u deze dient te gebruiken. Upload alleen documenten, als daar nadrukkelijk om wordt gevraagd.