Tijdlijn uitbetalingen

We verwerken uw transacties en maken dan de bedragen, min onze transactiekosten, over naar uw bankrekening. Afhankelijk van de verwerkingsprocedures van uw bank kan het 2-3 werkdagen vanaf de transactiedatum duren voordat het geld zichtbaar is op uw bankrekening.

Lokale kaarten: 2-3 werkdagen

American Express en internationale kaarten: kan 2-3 extra werkdagen langer duren

U kunt uw uitbetalingen gemakkelijk bijhouden op uw SumUp-profiel en uw SumUp-app. Bekijk ook onze gids over hoe feestdagen de tijdlijn van uw uitbetalingen kunnen beïnvloeden.

Instellingen voor uitbetalingen

Standaard is ingesteld dat we bedragen dagelijks uitbetalen. U kunt kiezen voor wekelijkse of maandelijkse uitbetalingen als u niet dagelijks uitbetalingen wilt ontvangen.

Elke werkdag met uitzondering van weekenden en feestdagen

Gepland voor elke dinsdag, met uitzondering van feestdagen

Gepland voor elke derde werkdag van de volgende maand

Mijn uitbetalingsfrequentie wijzigen

1. Klik in de rechterbovenhoek van uw SumUp-profiel op het 'Profiel'-pictogram.

2. Selecteer 'Instellingen'.

3. Kies uw gewenste uitbetalingsfrequentie.

U kunt uw uitbetalingsinstellingen op elk gewenst moment wijzigen. Dit zal echter alleen de uitbetalingsfrequentie van uw toekomstige betalingen beïnvloeden. Uw voorgaande verkopen zullen worden gestort volgens de laatst gekozen uitbetalingsfrequentie.