Uw bedrijfsgegevens bijwerken

Stuur ons een e-mail waaruit de rechtsvorm van uw bedrijf blijkt en geef aan waarom u de rechtsvorm wilt wijzigen. We hebben mogelijk extra bewijs nodig, maar zullen alle wijzigingen via e-mail bevestigen.

U kunt de huidige gegevens controleren in uw SumUp-profiel. Klik op het profielmenu in d ebovenhoek en selecteer 'Profielgegevens', gevolgd door 'Bedrijfsgegevens'.

Persoonlijke gegevens wijzigen

Wijzig uw privéadres en de naam van uw profieleigenaar door uw persoonlijke gegevens te bewerken.