Hoe werkt het?

U kunt een breed scala aan betaaloplossingen van SumUp gebruiken om transacties te accepteren via tal van geaccepteerde kaartmaatschappijen en betaalmethoden.

Wij verwerken uw transactie en keren die aan u uit. Leer meer over uitbetalingen en ontdek waar en wanneer u uw geld ontvangt.

Wat hebben we te bieden?

SumUp biedt veel verschillende betaaloplossingen voor uw bedrijf: van gebruiksvriendelijke pinapparaten tot opties om online te betalen.

• Solo - Een multifunctioneel en zelfstandig pinapparaat voor nu. Meer informatie

• Air - Ons originele model. Koppel 'm aan uw smartphone of kassasysteem en reken razendsnel af. Meer informatie

• 3G - Ons originele zelfstandige pinapparaat. Meer informatie

Wat kost het?

Los van de kosten voor uw pinapparaat betaalt u geen registratiekosten, installatiekosten of vaste contractuele kosten. U betaalt alleen een klein transactiekosten voor elke betaling die u int via SumUp.

Bekijk hoe de prijzen en kosten van SumUp in elkaar zitten.

Profiteer van lagere transactiekosten

Ontdek SumUp One en profiteer van diverse voordelen bij een lidmaatschap, inclusief vaste lage transactiekosten van 0,99% per transactie voor alle binnenlandse betalingen.

Wat zijn de vereisten?

Bekijk de compatibiliteitsvereisten voor pinapparaten als u een pinapparaat aan uw smartphone of tablet wilt koppelen, en de vereisten voor bankrekeningen als u zich wilt registreren.

Vanwege wet- en regelgeving kunnen we bepaalde soorten bedrijven niet ondersteunen. Bekijk de volledige lijst met bedrijven waarvoor beperkingen gelden.

Hoe veilig is het?

We hebben wat persoonlijke en zakelijke gegevens van u nodig om uw profiel in te stellen en te verifiëren. We treffen echter alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Meer informatie.

Aan de slag

Ontdek hoe u zich kunt registreren bij SumUp om betalingen te accepteren.