Zo werken medewerkersprofielen

Medewerkersprofielen hebben unieke gebruikersnamen, met hun eigen e-mailadres en wachtwoord. De volledige omzet wordt echter uitbetaald naar de bankrekening die in uw hoofdprofiel is geregistreerd. Medewerkers kunnen geen profielinformatie wijzigen of bekijken of een aparte bankrekening toevoegen.

Uw catalogus met artikelen komt overeen met de instellingen in het hoofdprofiel. Werknemers kunnen de artikelen die zichtbaar zijn bij het afrekenen dus niet in- of uitschakelen en ook geen artikelgegevens en -categorieën beheren.

U kunt op elk gewenst moment medewerkersprofielen in- en uitschakelen, hun rechten beheren en een nieuw wachtwoord aanmaken in uw SumUp-profiel of in de app. Profielen zijn gekoppeld aan transactieoverzichten. Daarom kunnen medewerkersprofielen wel worden gedeactiveerd, maar niet permanent worden verwijderd.

Medewerkersprofielen maken en machtigingen beheren

U kunt medewerkersprofielen maken in uw SumUp-profiel of via de app en daarmee bepalen wie terugbetalingen in gang kan zetten en transactieoverzichten kan weergeven. Volg daarvoor de onderstaande instructies:

1. Open de SumUp-app en selecteer het profielpictogram in de bovenhoek.

2. Klik op "Werknemers" > "Nieuwe werknemer toevoegen".

3. Voer een e-mailadres en een wachtwoord in. Dit zijn de aanmeldgegevens voor uw medewerker;

4. Schakel de relevante selectievakjes in om uw medewerkers machtigingen te verlenen om alle transacties van anderen weer te geven en om terugbetalingen in gang te zetten;

NB: U kunt deze machtigingen te allen tijde wijzigen door in de app of in uw profiel naar het tabblad met werknemers te gaan, de werknemer te kiezen en de relevante selectievakjes in of uit te schakelen.

5. Klik op "Werknemer toevoegen" om uw actie te bevestigen.

1. Klik in de rechterbovenhoek van uw SumUp-profiel op het 'Profiel'-pictogram.

2. Selecteer "Werknemers".

3. Klik op de blauwe knop 'Nieuwe medewerker toevoegen' in de bovenhoek.

4. Voer een e-mailadres en een wachtwoord in. Dit zijn de aanmeldgegevens voor uw medewerker;

5. Schakel de relevante selectievakjes in, zodat uw medewerker het transactieoverzicht kan weergeven en transacties kan terugbetalen;

NB: Als u van gedachten verandert, kunt u deze instelling te allen tijde wijzigen door in de app of in uw profiel naar het tabblad met werknemers te gaan, de werknemer te selecteren en de relevante selectievakjes in of uit te schakelen.

6. Klik op "Werknemer toevoegen" om uw actie te bevestigen.

De omzet voor specifieke medewerkers weergeven

1. Klik in uw SumUp-profiel op het tabblad "Home" in het linkerdeelvenster.

2. Kies "Verkopen".

3. Klik op "Werknemers" in de bovenste navigatiebalk.

4. Voer het e-mailadres van de werknemer in en klik op "Toepassen".

U kunt ook de datum en tijd, betaalmethode en transactiestatus selecteren om uw zoekopdracht te verfijnen.