Bevestiging van overboeking downloaden

Bevestigingen van overboekingen bevatten belangrijke informatie over afzonderlijke overboekingen, inclusief het bedrag, de datum van de overboeking, gegevens van de ontvanger en afzender, en de status van de overboeking ten tijde van het downloaden.

1. Selecteer 'Bedrijfsrekening' in het deelvenster aan de linkerkant in uw SumUp-profiel.

2. Selecteer een betaling om de details ervan weer te geven.

3. Klik op 'Afschrift downloaden'.

Rekeningafschriften downloaden

U kunt ook een volledig rekeningafschrift downloaden met daarop alle inkomende en uitgaande betalingen van uw Bedrijfsrekening in een bepaalde periode.