Opladen en batterij

Uw Air kan met een volledig geladen batterij meer dan 500 transacties verwerken. U kunt het apparaat bovendien tijdens het gebruik laden met een micro-USB-kabel. De batterijduur wordt weergegeven in de hoek van het scherm.

Als u het apparaat tijdelijk niet gebruikt, spaart de stand-bymodus automatisch energie, zonder dat de verbinding met uw andere apparaten wordt verbroken. Schakel de Air uit door de aan-/uitknop aan de zijkant van het apparaat ingedrukt te houden.

Voorkom dat uw apparaat zichzelf vergrendelt

Onze pinapparaten zijn voorzien van een vergrendeling als beveiliging tegen manipulatie, die het apparaat permanent blokkeert.

Deze vergrendeling kan worden geactiveerd door extreme omstandigheden of harde schokken. Om een blokkade van het apparaat te voorkomen: vermijd temperaturen boven de 40 ºC of onder 0 ºC en laat uw apparaat niet vallen.

Apparaat geblokkeerd?

Ontdek wat u moet doen als uw apparaat geblokkeerd is, zodat u weer transacties kunt verwerken.

De software van uw pinapparaat bijwerken

Uw pinapparaat controleert automatisch op updates na iedere voltooide transactie. U kunt echter ook handmatig controleren op updates om ervoor te zorgen dat uw apparaat goed blijft werken.

Verbeter de toegankelijkheid van uw pinapparaat

Vraag een gratis overlay aan voor uw Air pinapparaat om de toegankelijkheid voor blinde en slechtziende klanten te verbeteren.