Korting toepassen

1. Wanneer u een bestelling opneemt in de app, tikt u op het winkelwagentje en vervolgens op het prijskaartjessymbool in de rechterbovenhoek.

2. Tik op het vervolgkeuzemenu en selecteer het type korting dat u wilt toepassen:

• Percentage - tik op het percentagesymbool en geef op welk kortingspercentage u wilt toepassen

• Vast bedrag - tik op het euroteken en voer een vast kortingsbedrag in

3. U kunt ook een beschrijving voor de korting invoeren, zodat u later nog weet waar het om ging.

De korting wordt automatisch toegepast op alle artikelen in het winkelwagentje. U kunt de korting bewerken of verwijderen door nogmaals op het prijskaartjessymbool te tikken en de gewenste wijzigingen aan te brengen.

Transacties waarop korting is toegepast bekijken

Bekijk uw transactiegeschiedenis om te checken hoeveel korting is toegepast op eerdere bestellingen.