U kunt ook meerdere klanten tegelijk in uw lijst met klanten importeren.

Mijn klanten beheren in het SumUp-profiel

1. Selecteer in uw lijst met klanten 'Nieuwe klant';

2. Voer de klantgegevens in;

3. Klik op 'Gereed' om als u klaar bent.

U kunt ook klanten opslaan terwijl u een factuur maakt in uw SumUp-profiel. Voeg daarvoor de details over de artikelen in op de pagina voor het maken van facturen en klik op 'Klant opslaan'.

Klik op de naam van een klant in de lijst met klanten en selecteer 'Bewerken' om de klantgegevens aan te passen of 'Verwijderen' om de klant van uw lijst te verwijderen.

U kunt ook op de drie stippen naast de informatie van een klant tikken en 'Openen' selecteren om deze informatie te bewerken of 'Verwijderen' om de klant te verwijderen.

1. Klik in het deelvenster links in uw SumUp-profiel op 'Facturen';

2. Selecteer vervolgens 'Klanten'.

U kunt klanten zoeken met behulp van de zoekfunctie in de lijst met klanten.

Ook kunt u klanten in uw klantenlijst ordenen op klantnummer, naam, e-mailadres of telefoonnummer.

Klik gewoon op de klant in uw lijst met klanten om de bijbehorende informatie te bekijken. U kunt vervolgens oude en huidige facturen, creditnota's en openstaande saldi weergeven.

U kunt deze informatie ook downloaden als rekeningafschrift door op 'Rekeningafschrift' te klikken en de relevante filters te selecteren.

Mijn klanten beheren in de app

1. Tik in uw lijst met klanten op 'Nieuwe klant';

2. Voer de relevante informatie in;

3. Tik op 'Opslaan' om uw keuzes te bevestigen.

U kunt ook klanten opslaan terwijl u een factuur maakt in de app. Voer daarvoor de relevante informatie in en klik op 'Klant opslaan'.

1. Tik op de drie stippen naast de naam van een klant in de lijst met klanten;

2. Selecteer 'Klant verwijderen';

3. Tik in het pop-upvenster op 'Verwijderen'.

1. Tik in uw lijst met klanten op de drie stippen naast de naam van een klant;

2. Selecteer 'Klant bewerken' en pas de relevante gegevens aan;

3. Tik op 'Opslaan' om uw keuzes te bevestigen.

U kunt ook op 'Klanten' tikken om een klant toe te voegen op het scherm voor het maken van facturen. Bewerk vervolgens de gegevens en tik op 'Klant opslaan' om de wijzigingen op te slaan.

1. Tik in de benedenhoek van de SumUp-app op 'Meer';

2. Selecteer 'Facturen';

3. Schuif naar de onderkant van het scherm en selecteer 'Klanten'.

Deze lijst is ook toegankelijk vanuit het scherm voor het maken van facturen: tik op 'Klant toevoegen' en vervolgens op 'Klanten'.

Met de zoekfunctie bovenaan het scherm kunt u in uw lijst met klanten zoeken naar specifieke klanten. Klanten staan in alfabetische volgorde, zodat u ze gemakkelijker kunt vinden.

NB:

Klanten worden gesynchroniseerd in uw SumUp-profiel en in de app, zodat klanten die op de ene plaats zijn toegevoegd, ook beschikbaar zijn op de andere plaats.