Overboekingen ontvangen op de Bedrijfsrekening

Geld ontvangen werkt als een normale bankoverschrijving. U hoeft alleen uw IBAN en BIC/Swift op te geven.

1. Selecteer in het menu links in uw SumUp-profiel het tabblad "Bedrijfsrekening".

2. Klik op "Bedrijfsrekening".

3. Vanaf hier kunt u de gegevens van uw Bedrijfsrekening bekijken en kopiëren.

Houd er rekening mee dat het 1 tot 3 werkdagen kan duren voordat het geld op uw rekening is bijgeschreven. U kunt alleen EUR-overboekingen ontvangen van rekeningen binnen SEPA.