Bekijk de status van uw cadeaubonnen

1. Open de SumUp-app, scroll op het startscherm omlaag en selecteer "Cadeaubonnen".

2. Selecteer de betreffende factuur.

3. Hier ziet u welke wijzigingen er zijn aangebracht aan de cadeaubon, inclusief de aanschafdatum, inwisseldatum en eventueel wanneer er extra tegoed aan de bon is toegevoegd.

Tegoed voor cadeaubonnen terugbetalen of toevoegen

1. Open de SumUp-app, scroll op het startscherm omlaag en selecteer "Cadeaubonnen".

2. Selecteer de betreffende factuur.

3. Tik op "Tegoed" om de waarde van een cadeaubon te verhogen.

4. Voer het bedrag in dat u wilt toevoegen aan de cadeaubon en tik op "Tegoed verhogen".

Andersom kunt u ook geld terugbetalen aan de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt voor de aanschaf.