Gegevens uit Facturen exporteren

1. Open uw SumUp-profiel en selecteer in het menu aan de linkerkant "Facturen".

2. Selecteer in het linkermenu "Instellingen" en vervolgens "Gegevens exporteren".

3. Kies de gewenste bestandsindeling, het type gegevens en de periode.

4. Activeer het vakje "Inclusief bijlagen" om individuele PDF's te exporteren voor gerelateerde documenten, zoals kopieën van facturen

5. Klik op "Downloaden".

Bestandsformaten

U kunt uw gegevens downloaden als een Excel-spreadsheet (XLS) of een bestand met door komma's gescheiden waarden (CSV). Als u uw gegevens in andere software gaat importeren, raden we aan om ze als CSV te exporteren.