De SumUp-app downloaden

1. Als u een iOS-apparaat heeft, ga dan naar de Apple App Store en ga voor Android naar de Google Play Store.

2. Zoek 'SumUp'.

3. Onze gratis app zal als eerste resultaat zichtbaar worden. Klik op 'Downloaden' om te beginnen met downloaden op iOS of 'Installeren' op Android.

Zo niet, klik dan hier voor een directe link naar onze app in de Apple App Store. Klik vervolgens op "Download".

Of klik hier voor een directe link naar onze app in de Google Play Store. Klik vervolgens op 'Installeren'.

Belangrijk

Houd er rekening mee dat uw SumUp App het beste werkt als deze bijgewerkt is.

Zodra u de app heeft gedownload en uw Air pinapparaat heeft ingesteld, kunt u transacties met uw Air pinapparaat accepteren.