Hoe werkt het voorraadbeheer?

Als u iets verkoopt via SumUp met een functie die artikelen gebruikt (zoals de Webwinkel), wordt de resterende voorraad van alle verkochte artikelen automatisch bijgewerkt. Als uw voorraad op is, wordt het artikel weergegeven als "Uitverkocht".

Voor artikelen zonder voorraadbeheer wordt het niveau op oneindig ingesteld, zodat ze nooit uitverkocht raken in het systeem.

Voorraadbeheer inschakelen

1. Ga naar het startscherm van uw SumUp-profiel en selecteer "Voorraad" in het linker navigatiepaneel.

2. Schakel de functie voor voorraadbeheer in of uit voor specifieke artikelen.

3. Voer in hoeveel stuks u van het artikel op voorraad heeft en pas eventueel de SKU (Stock Keeping Unit) aan.

4. Klik op "Opslaan".

U kunt het voorraadbeheer ook inschakelen via de editor voor artikelen in uw SumUp-profiel.

Voorraden aanvullen

1. Ga naar het startscherm van uw SumUp-profiel en selecteer "Voorraad" in het linker navigatiepaneel.

2. Klik op het potloodsymbool "Bewerken" naast het artikel dat u wilt wijzigen.

3. Pas de voorraad van het artikel handmatig aan en klik op "Opslaan".