Een vervangende betaalpas bestellen

1. Klik in het navigatiedeelvenster aan de linkerkant in uw SumUp-profiel op 'Bedrijfsrekening'.

2. Klik op 'Betaalpas';

3. Klik in het vak 'Betaalpas beheren' op het pictogram met de drie stippen en kies 'Betaalpas vervangen';

4. Controleer de retourvoorwaarden en klik op 'Volgende';

5. Selecteer de reden voor het vervangen van uw betaalpas;

6. Kies uw afleveradres of voeg een nieuw adres toe. Klik daarna op 'Volgende';

7. Voer uw wachtwoord in en klik op 'Bestelling plaatsen' om uw bestelling te bevestigen.

Kwijtgeraakte of gestolen betaalpassen worden direct geannuleerd, maar u kunt wel Apple Pay en Google Pay blijven gebruiken. Vervallen betaalpassen worden pas geannuleerd, nadat u de vervangende pas activeert.

Wanneer ontvang ik mijn betaalpas?

Ontdek hoe uw SumUp Card wordt afgeleverd, inclusief de levertijden en wat u moet doen als u denkt dat uw SumUp Card kwijt is.