Een streepjescodescanner aansluiten

1. Tik in de SumUp-app op het profielpictogram in de hoek van het scherm.

2. Selecteer "Streepjescodescanner".

• Bluetooth-verbinding - tik op "Streepjescodescanner instellen", scan de streepjescode op het scherm en selecteer uw streepjescodescanner in de lijst

• Verbinding via USB-kabel - Sluit uw streepjescodescanner aan via een USB-C-adapter

3. Voeg streepjescodes toe aan de artikelen die u wilt scannen.

Verbreek de verbinding met een scanner door op het scherm met streepjescodescanners op de drie stippen naast de scanner te tikken en "Scanner vergeten" te selecteren.