Hoe werkt Tap to Pay op iPhone?

Met Tap to Pay op iPhone kan je eenvoudig contactloze betalingen in ontvangst nemen. Accepteer betalingen met pinpassen, creditcards of digitale portemonnees – zonder pinapparaat.

Is mijn telefoon compatibel?

Tap to Pay op iPhone werkt met iPhone XS of nieuwer en met iOS versie 16.4 of hoger. Android-gebruikers kunnen Tap on Phone proberen als alternatief.

Wat kost het?

Het kost niets om Tap to Pay op iPhone op te zetten. Je betaalt alleen 1,9% transactiekosten, net als wanneer je afrekent met een pinapparaat.

Hoe kunnen klanten betalen?

Klanten kunnen persoonlijk betalen met contactloze pinpassen of creditcards en met digitale portemonnees. Tap to Pay op iPhone werkt met de volgende betalingsaanbieders:

Met Tap to Pay op iPhone kan je contactloze betalingen accepteren met betaalpassen en digitale portemonnees van de volgende aanbieders:
- Visa
- Mastercard
- Maestro
- Apple Pay
- Google Pay

Welke transactielimieten zijn er?

Klanten kunnen hun pincode invoeren als ze afrekenen met Tap to Pay op iPhone, dus je zit niet vast aan de limiet voor contactoze betalingen. Je kan betalingen accepteren vanaf €1,00.

Aan de slag

Configureer Tap to Pay op iPhone om contactloze betalingen te kunnen accepteren zonder pinapparaat.