Mijn Webwinkel maken

Tot slot moet u nog Artikelen toevoegen aan de catalogus met artikelen. Schakel de optie "Webwinkel" in als u artikelen toevoegt en vergeet niet om een beschrijving toe te voegen voor op uw website.

U kunt verzendmethoden toevoegen en afhaalmethoden instellen via de optie "Bewerken" in uw SumUp-profiel of "Verzending instellen" in de app.

Eerst moet u de lay-out en stijl van uw webwinkel ontwerpen.

Klik in uw SumUp-profiel op "Bewerken" of in de app op "Webwinkel bewerken" om uw startpagina, catalogus met artikelen en navigatie aan te passen.

Tik in uw SumUp-profiel op "Bewerken" of in de app op "Domeinen" om uw bedrijfsnaam en de URL van uw webwinkel aan te passen, zodat uw webwinkel gemakkelijk te herkennen is.

Nadat u alle stappen heeft voltooid, klikt u op "Webwinkel openen" om uw webwinkel openbaar te maken en uw artikelen online te verkopen.

NB:

U kunt ook de algemene voorwaarden van uw webwinkel aanpassen. Daarmee wijzigt u de bepalingen waarmee uw klanten instemmen wanneer ze iets bij u kopen.