Hoe weet ik of de factuur is betaald?

Nadat u een factuur hebt verstuurd, ziet uw klant een overzicht van de factuur (artikelen, prijzen, enz.) en een betalingsknop.

Uw klant kan de factuur rechtstreeks betalen vanuit de e-mail door op 'Deze factuur betalen' te klikken of door de factuur als PDF te downloaden en op de koppeling in de factuur te klikken. Beide opties verwijzen uw klant door naar de online betalingsterminal, waar de creditcardgegevens moeten worden ingevuld en op 'XX betalen' moet worden geklikt.

Nadat uw klant de betaling heeft verricht, verandert de status van de factuur in 'Betaald'. U en uw klant ontvangen via e-mail een melding over de status van de betaling.

NB:

U kunt tijdens het maken van een factuur een automatische betalingsherinnering voor achterstallige facturen toevoegen. Eventueel kunt u ook facturen en betaalverzoeken voor facturen opnieuw verzenden of delen.

Hoe u de status van de betaling kunt wijzigen

Als uw klant besluit om via een andere methode te betalen, zoals contant of via een overboeking, kunt u de status van de betaling eenvoudig zelf aanpassen.

De betalingsstatus van facturen wijzigen in het SumUp-profiel

Selecteer onder 'Facturen' de desbetreffende factuur en kies 'Betaling toevoegen'. Voer, indien van toepassing, een beschrijving in en selecteer de datum waarop de factuur is betaald. Klik op 'Opslaan' om te zorgen dat de factuur verandert van 'Verzonden' of 'Bekeken' naar 'Betaald'.

De betalingsstatus van facturen wijzigen in de SumUp-app

Klik gewoon op de desbetreffende factuur en vervolgens op de 3 stippen. Selecteer daarna 'Betaling toevoegen'. Klik op 'Betaaldatum' om de datum te selecteren waarop de factuur is betaald en kies daarna 'Opslaan'. De status van de factuur verandert nu van 'Verzonden' of 'Bekeken' naar 'Betaald'.