1. Ga naar 'Facturen' in uw SumUp-app;

2. Tik op het pictogram 'Instellingen' in de rechterbovenhoek;

3. Selecteer 'Bedrijfsgegevens en adres';

4. Tik op het ronde pictogram om uw logo te selecteren of verwijderen.

Het logo zal nu op uw facturen worden weergegeven.

1. Meld u aan bij uw SumUp-app;

2. Tik op 'Meer';

3. Selecteer 'Facturen';

4. Tik op het pictogram 'Instellingen';

5. U kunt nu op de relevante bedrijfsinformatie en belastinggegevens tikken om deze te wijzigen.

NB: Het land wordt standaard ingesteld voor uw SumUp-profiel en kan niet worden gewijzigd.

1. Meld u aan bij uw SumUp-profiel;

2. Klik op 'Facturen';

3. Selecteer 'Bedrijfsinformatie';

4. Tik, afhankelijk van uw bedrijf, op 'Eenmanszaak' of 'Bedrijf' of wijzig uw bedrijfsinformatie en fiscale gegevens.

NB: Het land wordt standaard ingesteld voor uw SumUp-profiel en kan niet worden gewijzigd.

Als u een bedrijfslogo hebt, kunt u dit uploaden of wijzigen.

NB:

Als u een eenmanszaak bent, moet uw bedrijfsnaam uw volledige naam zijn.

Als u btw over uw facturen moet heffen, kunt u deze optie inschakelen. Zorg dat de optie is uitgeschakeld als u geen btw hoeft te berekenen.