SCA inschakelen

Om geld te kunnen overmaken, moet 3DS/SCA zijn ingeschakeld. Lees hier hoe u SCA kunt inschakelen.

Geld overmaken

U kunt gemakkelijk geld overmaken naar andere rekeningen in SEPA-landen, ongeacht de munteenheid.

1. Open het tabblad 'Bedrijfsrekening' links in uw SumUp-profiel.

2. Klik op "Geld overmaken" en selecteer vervolgens "Bankoverschrijving" of plan betalingen voor de toekomst.

3. Kies een bestaande ontvanger of klik op "Nieuwe ontvanger".

4. Kies bij een nieuwe ontvanger of het een particulier of bedrijf is, voer de gegevens in en klik op "Volgende". Vink het vakje aan om de ontvanger toe te voegen aan uw contacten.

5. Voer het over te maken bedrag in en klik op 'Volgende';

6. Controleer de samenvatting van de overboeking. Als alles klopt, klikt u op "Bevestigen".

7. Bevestig de overboeking door uw wachtwoord in te voeren als hierom wordt gevraagd in de SumUp-app.

Het duurt 1 tot 3 dagen voor uw overboeking aankomt bij de ontvanger. Bekijk de status van uw overboeking en download de bevestiging van een overboeking als bewijs van betaling.

Terugkerende betalingen doen

Stel betalingen via automatische incasso in of plan terugkerende betalingen met uw Bedrijfsrekening om heel gemakkelijk terugkerende betalingen te doen.

Limieten van de bedrijfsrekening

Er gelden een aantal standaard overboekingslimieten voor uw bedrijfsrekening. Uw transactie kan mogelijk mislukken als u deze limieten overschrijdt. Raadpleeg onze handleiding voor andere redenen voor mislukte overboekingen.