Een rekeningafschrift downloaden

1. Klik in het navigatiedeelvenster aan de linkerkant in uw SumUp-profiel op 'Bedrijfsrekening'.

2. Klik in het deelvenster 'Overzicht' op 'Filteren' om een periode te selecteren.

3. Klik op 'Downloaden' en kies of u uw afschrift wilt downloaden als PDF- of CSV-bestand.

NB:

Met de optie "Periode" bovenaan het scherm kunt u filteren op een bepaald datumbereik.

Bestandsindelingen voor rekeningafschriften

U kunt uw rekeningafschriften downloaden in twee indelingen:

• PDF - Het meest geschikt als bewijs voor uw identiteit, adres of inkomen;

• CSV - Het meest geschikt voor boekhoudsoftware.