De Solo en Solo-printer met elkaar verbinden

1. Open de papierhouder waar de papierrol voor het printen in ligt. Druk hiervoor onderaan de printer op het punt met de drie verhoogde streepjes (A).

2. Schuif de houder naar boven. Gebruik twee duimen om stevig druk uit te oefenen.

3. Plaats de Solo en schuif beide houders weer terug.

Stap 1: open de papierhouder aan de achterkant van de machine door er van onderaf op te drukken. Druk op het punt met de drie streepjes.
Stap 2: schuif de klep van het pinapparaat naar achteren door met twee duimen omhoog te drukken vanaf de ruimte waar het apparaat komt.
Stap 3: schuif het pinapparaat op zijn plek, tot helemaal onderaan.
Stap 4: Sluit de houders van het pinapparaat en van de papierrol. Als ze op de juiste plek zitten, hoort u een klikgeluid.

Laad uw printer

Controleer de batterijstatus van uw printer in de bovenhoek van het scherm van uw Solo, als deze verbonden is. Als de batterij bijna leeg is, brandt er onder de printer een rood ledlampje. Tijdens het laden knippert knippert dit ledlampje groen.

Uw printer laadt een verbonden Solo automatisch op als de batterijstand van de Solo onder de 30% komt. U kunt beide apparaten tegelijkertijd laden met de meegeleverde USB-C-kabel en adapter.

Mijn Solo laadt niet

De Solo-printer laadt de Solo alleen als de printer meer dan 10% batterijlading heeft.