Afdrukken via de cloud is alleen beschikbaar in de SumUp-app.

U kunt altijd een betalingsbewijs naar uw accountant sturen of een betalingsbewijs opnieuw naar een klant sturen als ze om een kopie vragen.  Volg deze stappen om een betalingsbewijs opnieuw te versturen:

1. Open de SumUp-app.

2. Tik op het gedeelte 'Verkopen'.

3. Kies de transactie waarvoor u een betalingsbewijs wilt sturen.

4. Klik op de 3 puntjes en selecteer 'Betalingsbewijs verzenden'.

5. Tik boven aan het scherm op het pictogram Delen.

6. Kies een optie:

• Betalingsbewijs afdrukken via een verbonden printer

• betalingsbewijs delen via e-mail, Bluetooth of andere apps

• Sla het betalingsbewijs op in iCloud of Google Drive.

7. Bevestig door Afdrukken of Delen te selecteren.

1. Verwerk de contante transactie of pastransactie in de SumUp-app.

2. Tik bovenaan het scherm op het pictogram Delen.

3. Kies een optie:

• Betalingsbewijs afdrukken via een verbonden printer

• Betalingsbewijs delen via e-mail, Bluetooth of andere apps

• Sla het betalingsbewijs op in iCloud of Google Drive.

4. Bevestig de optie door 'Afdrukken', 'Delen' of het bijbehorende pictogram te selecteren. De ontvanger ontvangt een PDF-bestand met alle relevante betalingsinformatie, zoals artikelgegevens, betalingsmethode en de naam en het adres van uw bedrijf.