Hoe kan ik mijn betaalpas activeren?

Nadat u uw SumUp Card hebt ontvangen, kunt u uw pincode instellen.

1. Meld u aan bij de SumUp-app of bij uw SumUp-profiel;

2. Ga in het menu naar 'SumUp Card';

3. Klik onder 'Instellingen' op de knop 'Pincode instellen';

4. Voer een 4-cijferige pincode in die u wilt gebruiken en klik op 'Bevestigen'.

Na de activering wordt uw volgende uitbetaling op de betaalpas bijgeschreven. U kunt de uitbetalingsmethode wijzigen naar een bankoverschrijving wanneer u maar wilt.

Hoe kan ik mijn pincode wijzigen?

1. Meld u aan bij uw SumUp-profiel;

2. Klik in het menu aan de linkerkant op 'SumUp Card';

3. Klik onder 'Instellingen' op de knop 'Pincode instellen'. U kunt vervolgens uw pincode wijzigen.