We hebbeneen lijst met compatibele smartphones en tablets opgesteld waarin u kunt controleren of uw apparaat compatibel is. NB: Deze lijst is niet uitputtend. U kunt ook controleren of uw apparaat aan de gespecificeerde vereisten voldoet.

Als de batterij bijna leeg is, kan dat connectiviteitsproblemen veroorzaken. Daarom adviseren we u om uw pinapparaat op te laden. Bekijk de handleiding voor de SumUp Air voor meer informatie.

Stappen voor het oplossen van problemen

Probeer de volgende stappen om problemen met uw pinapparaat op te lossen.

Stap 1: Reset het pinapparaat

Volg deze stappen om de Bluetooth-chip in uw pinapparaat opnieuw in te resetten:

1. Schakel Bluetooth uit op uw telefoon of tablet.

2. Sluit de SumUp-app op uw apparaat.

3. Zorg dat uw pinapparaat niet wordt opgeladen.

4. Schakel uw pinapparaat uit.

5. Houd de aan-uitknop van uw pinapparaat nu ingedrukt totdat u de tekst 'Release for BT' op het display ziet.

6. Laat de aan-uitknop los als u een pieptoon hoort.

De Bluetooth-chip van uw pinapparaat is nu opnieuw ingesteld. Wacht op een tweede pieptoon voordat u het pinapparaat opnieuw verbindt met uw telefoon.

Stap 2: Maak opnieuw verbinding met het pinapparaat

Maak opnieuw verbinding met de SumUp Air om weer pinbetalingen te accepteren:

1. Schakel Bluetooth in op uw telefoon of tablet;

2. Tik in de SumUp-app op het profielpictogram in de bovenhoek van het scherm.

3. Ga naar "Betaalmethoden" en tik op "SumUp Air".

4. Controleer of de laatste 3 cijfers die op uw scherm worden weergegeven overeenkomen met de laatste 3 cijfers van het serienummer van uw pinapparaat.

5. Tik op 'Verbinding maken' op uw smartphone of tablet om het koppelingsverzoek te bevestigen. Mogelijk moet u de verbinding bevestigen door op het groene vinkje op het pinapparaat te tikken.

Start uw smartphone of tablet opnieuw als u nog steeds verbindingsproblemen ondervindt. Probeer een pasbetaling uit te voeren nadat u zich opnieuw bij de SumUp-app hebt aangemeld om te zien of uw pinapparaat verbinding maakt met uw apparaat.

Neem contact op met onze klantenservice als u problemen blijft ondervinden.