Afhaalmethoden toevoegen

1. Open uw SumUp-profiel en kies "Webwinkel" op het startscherm.

2. Selecteer "Instellingen" en dan "Verzending en afhalen".

3. Tik onder de instellingen voor het afhalen op "Afhaalmethode toevoegen".

4. Geef de afhaaloptie een naam. U kunt maximaal 80 tekens gebruiken.

5. Geef uw afhaalmethode een naam en voer de afhaallocatie in.

6. Voeg eventueel extra informatie toe, zoals de geschatte afhaaltijd en de datum.

7. Klik op 'Opslaan' om uw keuzes te bevestigen.

U kunt uw instellingen voor meldingen aan klanten bewerken om te bepalen hoe u klanten informeert over de status van hun bestelling.

Leveringsopties instellen

U kunt ook verzendmethoden instellen, zodat uw klanten hun artikelen thuisbezorgd krijgen.