Betalingsproblemen oplossen

• Probeer de transactie opnieuw - Betalingen kunnen worden afgebroken vanwege serverfouten, omdat de app wordt afgesloten of omdat er een time-out optreedt tijdens de betaling. Deze problemen kunnen worden opgelost wanneer een transactie opnieuw wordt geprobeerd;

• Controleer het betalingsbedrag - Bedragen van minder dan € 1 kunnen niet worden geaccepteerd;

• Verifieer uw profiel - U kunt geen betalingen accepteren totdat u uw profiel verifieert;

• Probeer een andere betaalpas - Controleer de lijst met geaccepteerde betaalmethoden om te controleren of de betaalpas van de klant kan worden gebruikt;

• Controleer uw verbinding - Er is een internetverbinding vereist om transacties te kunnen uitvoeren. Controleer uw verbindingsinstellingen en probeer de transactie opnieuw;

• Stel Bluetooth opnieuw in - Als u een betaling accepteert via een apparaat met een Bluetooth-verbinding, kunt u uw Bluetooth-verbinding opnieuw instellen om er zeker van te zijn dat uw pinapparaat goed is verbonden.

U betaalt niet voor geweigerde transacties

We brengen alleen transactiekosten in rekening wanneer een transactie wordt uitbetaald. U betaalt niet voor mislukte of terugbetaalde transacties.