Contante betalingen mogelijk maken

1. Tik op 'Meer' aan de onderkant van het scherm van uw POS Lite;

2. Selecteer 'Contante betalingen';

3. Schakel de wisselknop 'Contante betalingen accepteren' in om de optie voor contante betalingen te activeren tijdens het afrekenen.

Een kassalade toevoegen

Kassalades kunnen alleen aan POS Lite worden gekoppeld via bonnenprinters die compatibel zijn met kassalades.

1. Nadat u uw bonnenprinter met POS Lite hebt verbonden en een testbewijs hebt afgedrukt, kunt u uw kassalade aansluiten op de speciale aansluiting op uw printer.

2. Tik op 'Meer' aan de onderkant van het scherm van uw POS Lite en selecteer vervolgens 'Afdrukken';

3. Tik op 'Kassalade openen' om de kassalade te testen.

4. Schakel eventueel 'Kassalade automatisch openen' in om de kassalade automatisch te openen na elke transactie met contant geld.

Contante betalingen accepteren

Als u helemaal klaar bent, kunt u contante betalingen accepteren.