We raden u aan firmware-updates te installeren zodra deze beschikbaar komen, omdat deze updates de betrouwbaarheid en snelheid van uw transacties verbeteren.

Controleren op beschikbare updates

Als u een transactie uitvoert en de verbinding tussen de terminal en app is opgezet, wordt er automatisch gecontroleerd of er een firmware-update beschikbaar is.

Ook kunt u zelf de status controleren:

1. Tik op "Meer" in de SumUp-app.

2. Kies 'Betaalmethoden'.

3. Tik nu op uw SumUp-pinapparaat. Als er een update beschikbaar is, verschijnt er een bericht waarin u wordt gevraagd om de update te installeren.