Geld terugbetalen

1. Open uw SumUp-profiel en selecteer 'Verkopen' in het menu aan de linkerkant van het startscherm;

2. Klik op 'Omzet' en selecteer de transactie die u wilt terugbetalen om aanvullende gegevens te zien;

3. Klik op het symbool met het ronde pijltje in de rechterbenedenhoek van het scherm om een terugbetaling te starten;

4. Voer het terug te betalen bedrag in (u kunt kiezen of u het bedrag helemaal of gedeeltelijk terugbetaalt) en klik op 'Volgende';

5. Voer uw wachtwoord in en klik op 'Bevestigen' om de terugbetaling af te ronden.

Bedragen moeten altijd worden terugbetaald op de oorspronkelijke betaalpas, tenzij u uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar van de pas hebt om het bedrag op een andere manier terug te betalen.

U kunt de machtigingen voor medewerkers wijzigen zodat zij ook terugbetalingen kunnen uitvoeren.

Geldt er een tijdslimiet voor terugbetalingen?

Vanwege technische beperkingen van externe partijen is het misschien niet mogelijk om terugbetalingen te verwerken voor bepaalde transacties die ouder zijn dan 90 dagen.

Terugbetalingen na een uitbetaling

U kunt betalingen alleen terugbetalen als uw saldo van nog niet ingehouden uitbetalingen voldoende is om het bedrag terug te betalen. Met andere woorden: als u zojuist een uitbetaling hebt ontvangen, kunt u mogelijk geen terugbetalingen doen totdat u meer transacties hebt geaccepteerd.

Onze transactiekosten zijn alleen van toepassing nadat een transactie is uitbetaald. Er worden geen kosten in rekening gebracht over betalingen die worden terugbetaald voordat ze aan u zijn uitbetaald.

Hoe werken gedeeltelijke terugbetalingen?

U kunt de meeste transacties ook gedeeltelijk terugbetalen. Bij American Express-transacties kan dit minimaal één dag nadat de betaling werd geïnd.