Een betalingsherinnering toevoegen

1. Klik in uw SumUp-profiel op 'Facturen'.

2. Tik op 'Nieuwe factuur' en maak een factuur;

3. Schakel het selectievakje voor herinneringen in op het scherm met de optie om ontvangers en een bericht toe te voegen.

Als de factuur niet volledig is betaald, ontvangt uw klant een herinnering op de dag na de vervaldatum. In uw factuurgeschiedenis verschijnt de herinnering als notitie. 3 en 7 dagen na de vervaldatum worden nog twee herinneringen verstuurd.

NB:

Als u het selectievakje hebt aangevinkt en de factuur hebt verzonden, kan de herinnering niet meer worden geannuleerd. Herinneringen worden echter alleen verzonden als de factuur niet volledig is betaald.