De naam van mijn webwinkel bewerken

1. Klik in het menu links in uw SumUp-profiel op 'Webwinkel'.

2. Klik op 'Webwinkel-editor' en selecteer in het vervolgkeuzemenu de optie 'Navigatie'.

3. Selecteer 'Koptekst' en voer onder 'Naam van webwinkel' de naam van uw webwinkel in.

De URL van mijn webwinkel bewerken

1. Klik in uw SumUp-profiel op 'Webwinkel' in het navigatiedeelvenster aan de linkerkant.

2. Selecteer 'Instellingen' en daarna 'Algemeen'.

3. Wijzig de koppeling naar uw webwinkel en bevestig de wijzigingen door op 'Opslaan' te klikken.