Eén overboeking annuleren

1. Klik in het navigatiedeelvenster aan de linkerkant in uw SumUp-profiel op 'Bedrijfsrekening'.

2. Vouw het kopje 'Aanstaande betalingen' onder uw saldo uit.

3. Selecteer de betaling die u wilt annuleren en klik vervolgens op 'Deze betaling annuleren'.

4. Kies 'Betaling annuleren' om de annulering van deze betaling te bevestigen.

Een overboeking terugvorderen

Wanneer een overboeking is bevestigd, kunt u foutieve overboekingen alleen terugvorderen met instemming van de ontvanger. Betalingsgeschillen moeten los daarvan worden opgelost.

Alle toekomstige overboekingen annuleren

1. Klik in het navigatiedeelvenster aan de linkerkant in uw SumUp-profiel op 'Bedrijfsrekening'.

2. Vouw het kopje 'Aanstaande betalingen' onder uw saldo uit.

3. Selecteer op een betaling in de serie die u wilt annuleren en klik op 'Geplande betaling beheren'.

4. Klik op 'Toekomstige betalingen annuleren'.

5. Kies 'Annuleren' om alle toekomstige betalingen in deze planning te annuleren.

NB:

Wanneer u betalingen annuleert zonder dat uw crediteur eerst toestemming heeft gegeven, moet u mogelijk een boete betalen.