Een kwijtgeraakt apparaat melden

Neem zo snel mogelijk contact op met ons ondersteuningsteam, zodat we uw kwijtgeraakte pinapparaat kunnen blokkeren om misbruik te voorkomen.

Kwijtgeraakte pinapparaten vervangen

Bewaar de factuur na aankoop van een vervangend pinapparaat in de webwinkel van SumUp. U kunt deze naar uw verzekering opsturen om het bedrag te declareren.

Zo beveiligen we uw gegevens

Alle transactiegegevens worden direct tijdens het betalingsproces versleuteld, zodat er geen gevoelige gegevens op uw pinapparaat worden opgeslagen. Mogelijk worden er basale gegevens op uw telefoon of tablet opgeslagen.

• Verkoper-ID

• Bedrijfsnaam en -adres

• Verkoopgeschiedenis en -locatie

Deze gegevens brengen geen hoog risico op fraude met zich mee, en bevatten niet meer details dan op een gewoon betalingsbewijs staan.

Deel nooit uw wachtwoord

Al uw gegevens worden beveiligd met een wachtwoord. Bent u van mening dat uw wachtwoord is aangetast? Wijzig uw wachtwoord dan direct.