Opladen en batterij

U kunt uw Solo opladen met de meegeleverde USB C 2.0-kabel en het oplaadstation. De Solo kan tijdens het opladen transacties blijven accepteren.

Verleng de gebruiksduur van de batterij van uw Solo door ...

• Uw verbindingsinstellingen te wijzigen: schakel de mobiele verbinding uit wanneer u wifi gebruikt en omgekeerd;

• De scherminstellingen aan te passen: wijzig de helderheid van het display en stel in hoe lang het scherm ingeschakeld blijft als de Solo even niet gebruikt.

Voorkom dat uw apparaat zichzelf vergrendelt

Onze pinapparaten zijn voorzien van een vergrendeling als beveiliging tegen manipulatie, die het apparaat permanent blokkeert.

Deze vergrendeling kan worden geactiveerd door extreme omstandigheden of harde schokken. Vermijd temperaturen boven de 40 ºC of onder 0 ºC en laat uw apparaat niet vallen om te voorkomen dat de vergrendeling wordt ingeschakeld.

Apparaat geblokkeerd?

Ontdek wat u moet doen als uw apparaat geblokkeerd is, zodat u weer transacties kunt verwerken.

De software van uw pinapparaat bijwerken

Uw pinapparaat controleert automatisch op updates na iedere voltooide transactie. U kunt echter ook handmatig controleren op updates om ervoor te zorgen dat uw apparaat goed blijft werken.

Verbeter de toegankelijkheid van uw pinapparaat

Vraag een gratis overlay aan voor uw Air pinapparaat om de toegankelijkheid voor blinde en slechtziende klanten te verbeteren.