Uw Webwinkel deactiveren

1. Klik in uw SumUp-profiel op "Webwinkel" in het navigatiedeelvenster aan de linkerkant.

2. Selecteer "Instellingen" en daarna "Algemeen".

3. Gebruik de schakelknop "Winkel geopend" om uw Webwinkel te deactiveren.

Webwinkel definitief verwijderen

Als u uw Webwinkel permanent wilt verwijderen, neem dan contact op met het Support Team en vraag hen om de winkel te sluiten.

Als uw Webwinkel is verwijderd, kunt u uw instellingen niet meer herstellen. U kunt echter een nieuwe Webwinkel openen als vervanging.