Uw SumUp Card blokkeren

1. Klik in het menu links in uw SumUp-profiel op het tabblad 'Bedrijfsrekening'.

2. Klik op "Betaalpas" en schuif de knop bij "Betaalpas bevriezen" naar de actieve positie.

3. Klik op "Betaalpas bevriezen" om uw keuze te bevestigen.

Neem contact op met ons Support Team om uw pas permanent te blokkeren. Als u ons laat weten dat uw pas kwijt of gestolen is, kunnen we deze permanent blokkeren en u een vervangende pas sturen.

Voor de zekerheid kunt u ook uw pincode wijzigen.

Betaalpas kwijt?

U kunt uw SumUp Card ook annuleren en vervangen als u deze bent kwijtgeraakt of als deze onherstelbaar is beschadigd.