Mijn SumUp Card blokkeren

1. Klik in het menu links in uw SumUp-profiel op het tabblad 'Bedrijfsrekening'.

2. Klik op "Betaalpas" en schuif de knop bij "Betaalpas bevriezen" naar de actieve positie.

3. Klik op "Betaalpas bevriezen" om uw keuze te bevestigen.

U kunt uw pincode wijzigen wanneer u maar wilt, zodat u extra zekerheid hebt.

Betaalpas kwijt?

U kunt uw SumUp Card ook annuleren en vervangen als u deze bent kwijtgeraakt of als deze onherstelbaar is beschadigd.

Mijn SumUp Card deblokkeren

1. Klik in het menu links in uw SumUp-profiel op het tabblad 'Bedrijfsrekening'.

2. Klik op "Betaalpas" en schuif de knop bij "Betaalpas bevriezen" naar de niet-actieve positie.