NB: De printers in dit artikel moeten in combinatie met de SumUp-app worden gebruikt om betalingsbewijzen te kunnen printen voor transacties die zijn geaccepteerd met het Air-pinapparaat.

Ondersteunde draagbare printers

• Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R200lliK/BEGE

• Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R210iK/BEGE

• Mobile Bluetooth Printer Star Micronics SM-L200

Uw mobiele apparaat en printer verbinden

Met onderstaande stappen doorloopt u instructies over het verbinden van uw mobiele apparaat met een van onze ondersteunde mobiele printers:

1. Zorg ervoor dat de iOS-modus op uw printer gedeactiveerd is (zie handleiding hieronder) en schakel uw printer in.

2. Ga naar 'Instellingen' op uw telefoon of tablet. Klik op 'Instellingen' en 'Bluetooth' om uw bluetooth aan te zetten.

3. Selecteer de printer in de lijst onder 'Apparaten'.

4. Wanneer er om een pincode wordt gevraagd, voer dan 0000 in en tik op 'Verbinding maken'.

5. Meld u aan bij de SumUp-app nadat u verbinding hebt gemaakt en tik op 'Meer' in het menu in de rechterbenedenhoek.

6. Klik op 'Printer' en selecteer uw printer.

7. Uw printer en uw SumUp-app zijn nu succesvol verbonden. U kunt in de app op 'Testpagina printen' tikken om een testafdruk te maken.

De iOS-modus deactiveren

1. Schakel de printer in.

2. Open de papierklep.

3. Houd de aan-uitknop ingedrukt. Druk ondertussen op de knop van de papiertoevoer tot de printer begint te piepen.

4. Sluit de papierklep. Er wordt een betalingsbewijs met de tekst 'iOS mode disabled!! Please reboot printer' afgedrukt.

5. Start vervolgens de printer opnieuw op. U kunt de printer nu met een Android smartphone of tablet verbinden.

6. Herhaal deze stappen om terug te gaan naar de iOS modus.