Een automatische incasso instellen

Het instellen van een automatische incasso vanaf uw bedrijfsrekening werkt net als bij elke andere bankrekening. Onderteken een overeenkomst met een crediteur (een zogenaamde 'incassomachtiging') en deel de gegevens van uw bedrijfsrekening met deze partij. Wij regelen dan de rest.

1. Selecteer in het menu links in uw SumUp-profiel het tabblad "Bedrijfsrekening".

2. Hier vindt u alle gegevens die u nodig heeft om geld over te maken naar uw Bedrijfsrekening.

1. Tik op "Rekening" op het startscherm van de SumUp-app.

2. Tik op het instellingenpictogram in de bovenhoek.

3. Selecteer "Rekeninggegevens" om al uw gegevens te zien.

Nadat u een en ander hebt ingesteld, kunt u de status van uw automatische incasso controleren, betalingen weigeren en een terugbetaling aanvragen voor onjuiste automatische incasso's.