Uw uitbetalingsmethode wijzigen

U kunt uw geld overmaken naar uw SumUp-bedrijfsrekening of rechtstreeks naar een externe bankrekening.

1. Klik in de rechterbovenhoek van uw SumUp-profiel op het 'Profiel'-pictogram;

2. Selecteer 'Instellingen' en kies vervolgens uit:

• 'Direct naar bankrekening' om uw geld binnen 2-3 werkdagen op uw bankrekening te ontvangen;

• 'SumUp-bedrijfsrekening' voor uitbetalingen op de volgende dag naar uw bedrijfsrekening

3. Controleer het pop-upbericht en klik op 'Doorgaan' om de wijziging te bevestigen.

U kunt uw uitbetalingsinstellingen ook wijzigen onder het kopje 'Bedrijfsrekening'. Klik daarvoor op 'Rekening' en vervolgens op de knop in het kader 'Uitbetalingen'.

U kunt altijd uw bankrekeninggegevens wijzigen om de externe bankrekening waarop u uw geld ontvangt aan te passen.

Uw uitbetalingsfrequentie wijzigen

U kunt de uitbetalingsfrequentie wijzigen voor uitbetalingen naar uw bankrekening. Uitbetalingen op bankrekeningen worden altijd ingesteld op de volgende dag.

1. Klik in de rechterbovenhoek van uw SumUp-profiel op het 'Profiel'-pictogram;

2. Selecteer 'Instellingen' en kies vervolgens uw gewenste uitbetalingsfrequentie:

• Dagelijks - Elke dag, met uitzondering van feestdagen en weekenden

• Wekelijks - Uitbetalingen op elke dinsdag

• Maandelijks - Uitbetalingen op de derde werkdag van elke maand

De gewijzigde instellingen zijn alleen van toepassing op toekomstige uitbetalingen

Het wijzigen van uw instellingen heeft alleen invloed op de uitbetaling van toekomstige transacties. Betalingen die al zijn geaccepteerd, worden uitbetaald in overeenstemming met de instellingen op het moment van acceptatie.