Betalingsbewijzen opnieuw versturen

1. Open uw SumUp-profiel en selecteer in het menu aan de linkerkant "Verkopen".

2. Selecteer de transactie waarvoor u een betalingsbewijs opnieuw wilt versturen.

3. Tik op het symbool met de samenvatting van de transactie (ziet eruit als een afgescheurd bonnetje) en selecteer "Betalingsbewijs verzenden via e-mail".

4. Voer het e-mailadres van de ontvanger in en klik op "Verzenden".

Betalingsbewijzen opnieuw afdrukken

1. Maak verbinding met een Bluetooth-printer via de SumUp-app en tik onderaan het scherm op "Transacties".

2. Selecteer de transactie waarvoor u een betalingsbewijs wilt afdrukken.

3. Tik op "Bon" en "Print bon" of tik in de bovenhoek op het printerpictogram.

Waarom zou u betalingsbewijzen of bonnen verzenden?

Betalingsbewijzen gelden als bewijs van een transactie, waardoor ze potentieel waardevol zijn bij informatieaanvragen, fraudemeldingen of terugvorderingen.