Tarieven en kosten

Er zijn geen maandelijkse kosten aan SumUp Facturen verbonden. Maar voor elke pasbetaling die via de koppeling op de factuur wordt verwerkt, worden 2,5% transactiekosten berekend.

SumUp Facturen openen via het dashboard

1. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Facturen';

2. Kies 'Nu factureren'.

3. Selecteer 'Nieuwe factuur'.

4. Voeg uw bedrijfsinformatie toe.

Volgende stap: u kunt nu facturen maken en verzenden via het SumUp-dashboard.

SumUp Facturen inschakelen in de app

1. Zorg ervoor dat uw SumUp-app up-to-date is;

2. Open de SumUp-app en meld u aan;

3. Tik op 'Meer' in de rechterbenedenhoek van het scherm;

4. Selecteer 'Facturen';

5. U krijgt de melding dat u de algemene voorwaarden, het privacybeleid en de verwerkersovereenkomst (DPA) moet aanvaarden door het selectievakje in te schakelen;

6. Kies 'Nu factureren';

7. Controleer of uw bedrijfsgegevens kloppen.

NB: U kunt de gegevens bewerken die op uw SumUp Facturen worden weergegeven.

Volgende stap: u kunt nu facturen maken en verzenden via de SumUp-app.